Baby Spa

Spetterende Start:

De Magie van Hydrotherapie

Hydrotherapie voor baby’s is een therapeutische activiteit waarbij je baby in warm water wordt geplaatst om te spelen, te ontspannen en te bewegen.

Het drijfvermogen van water vermindert de zwaartekracht, waardoor je baby vrijer kan bewegen. Dit helpt bij het versterken van spieren en gewrichten zonder de druk die op het land wordt ervaren. Hydrotherapie kan ook helpen bij het verbeteren van de motorische vaardigheden en het bevorderen van een betere coördinatie en balans. Daarnaast gaat het ook de zintuigen van je kleintje stimuleren, omdat water een unieke sensorische omgeving biedt. De zachte druk van water op het lichaam kan ook de ademhaling en de bloedsomloop van je baby verbeteren. En dankzij de rustgevende kracht van het warme water, kan hydrotherapie stress en angst verminderen, wat leidt tot een betere slaap en een gelukkiger, rustigere baby.

In samenwerking met BabySpa Hydro Tîle, kom je samen tot rust, midden in de natuur. Een aantal mutualiteiten geven ook een terugbetaling voor babymassage of -wellness.